NightLase®

Cel mai nou tratament mondial antisforait !

Sforăitul este un rezultat al vibrațiilor care apar atunci când există prea mult țesut in grosimea din gât, în special al palatului moale. In timpul noptii muschii din jurul țesutului și relaxarea acestora fac căile respiratorii chiar mai înguste și prin urmare sunetul sforăitului este produs atunci când aerul pătrunde printre acestea. Sforăitul poate fi un indiciu timpuriu al apneei in somn, care se poate dezvolta mai târziu, acest lucru se produce atunci când are loc încetarea momentană de respirației.

Sforaitul apare atunci cand fluxul de aer prin gura si nas este obstrucționat , cauzele fiind multiple, cum ar fi:

• Obstrucționarea căilor respiratorii nazale: aceasta poate fi cauzată de condiții permanente si/sau temporare, cum ar fi alergiile sezoniere, dacă aveți o infectie a sinusurilor; sau condiții mai permanente, cum ar fi dacă avem deviatie de sept sau polipi nazali.
• Tonusul muscular slab al gâtului și limbii: muschii gâtului și ai limbii pot fi prea relaxate, permițându-le să se prăbușească și să cadă înapoi în căile respiratorii.
• Țesutul gâtului este mai voluminos; acest lucru este mai frecvent la persoanele care sunt supraponderale.
• Palatul moale și / sau lueta (țesutul moale în partea din spate a gâtului), care determina inchiderea dintre nas și partea spate a gatului .

Deci, pentru a reduce sforaitul, trebuie să reducem volumul țesutului în gât. Aceasta este exact ceea ce presupune procedura NightLase® folosind o tehnica non-invazivă laser ce este orientată pe cerul moale gurii si a gâtului. Prin aceasta procedura se incalzeste tesutul si ca urmare se întărește, iși modifică configurația in zona gâtului și în consecință, reduce sforăitul și alte probleme legate de respiratia necorespunzătoare a somnului.

Simplu , sigur , eficient 

Metoda NightLase® s-a dovedit a fi o metodă eficientă, minim invaziva si sigura pentru tratarea pacientilor ce sforăie si alte sisteme de SDB (tulburări de somn respirație). Cei mai multi pacienti nu au raportat nici un pic de disconfort și au reușit să se întoarcă la viața lor, cu mai multă energie decât înainte!

Prin aplicarea impulsului laser extrem de controlat și blând in zona afectata se provoacă o contracție termică a țesutului. Stimularea țesuturilor situate în aceasta zona, la rândul său stimuleaza o noua dezvoltare de colagen care mărește elasticitatea și etanșeitatea la palatul moale.

Soluția prietenoasă cu pacientul 

Prin manipularea propriilor țesuturi și creșterea sintezei de colagen în acest mod, nu există nici o cicatrice și nici o deteriorare în acest zona delicata a gurii. Tratamentul se efectuează în minute și este nedureros astfel că pacientii , in mod normal , nu necesită nici analgezice locale și în general, nu raportează nici un disconfort dupa procedura. Si vor fi uimiti de rezultatele care pot fi obținute prin această tehnică. Multi pacienti raporteaza ca ei acum dorm mai bine decât in trecut, și au o viata mai plina de activitate si energie, decat au crezut posibil!

Un proverb irlandez vechi afirmă că „un somn lung și un râs bun” sunt printre cele mai bune leacuri si noi credem că este mult adevăr în această afirmație! Va rugam sa ne contactati, astfel încât să va putem ajuta la determinarea cauzelor și să va ajutam sa va imbunatatiti perioada de somn!

Această procedură NightLase®, non-invaziva, este complet diferita de optiunile de tratament cunoscute anterior.

Cea mai noua procedura ANTISFORAIT din lume ! Unici in Romania ! Programari si informatii la tel 0359-433-433 !