• Clinica noastra , situata intr-o zona linistita , langa Spitalul Clinic Judetean , ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de cei ce ne trec pragul.
  • Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in aceasta clinica completeaza gradul de satisfactie al pacientilor, care prin evolutia favorabila rapida , noninvaziva ,demonstreaza acest lucru.
  • Gama interventiilor laser este diversa, permisa de competentele medicilor care asigura serviciile medicale oferite   dar si din sfera  ORL  , putandu-se realiza cele mai notabile tratamente noninvazive , astfel incat ne putem mandri cu solutii de ultima generatie pentru tratarea sindromului de incontinenta urinara , prolaps vaginal , rejuvenare vaginala dar si tratarea efectiva a sforăitului sau tulburărilor de ventilatie.
  • Laboratorul cu care lucram permite efectuarea de analize specifice genitale (examen microbiologic al secretiei vaginale cu antibiograma/antifungigrama pentru culturi pozitive, PAPTEST, spermograma, analize hormonale) si ofera specilistilor nostri rezultate cu o acuratete deosebită . Totodată , analizele complexe hematologice si biochimice din sânge și urină, necesare evaluării stării de sănătate se fac prin standardele de calitate atestate international.